JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Scud kajakk Bliss-stick
SCUD “Short Carving Utility Device”. Bliss-sticks nye mini creek kajakk.

Kajakken er en drøm å padle med, Den har en front som ligner en HUKA og en bakende som RAD kajakkene. Sammen blir dette en genial kombinasjon som ikke fines maken til. SCUD kajakken er en meget lettpadlet båt, fronten gjør at du slår gjennom bølgene og den flate bunnen gjør den meget lettstyrt. Med de kantete sidene holder du linja.

Det nye sete systemet gjør det enkelt å justere og tilpasse kajakken til din kroppsform / preferanser. Ved å tilpasse fot støtten til riktig lengde var det bare å sette seg oppi og justere sidestøtene og skru igjen. Dette tok 5 minutter og jeg har ikke hadde en bedre tilpasset båt.

Kom å prøv våre test kajakker. Det å kjøpe kajakk kan være en vanskelig avgjørelse med det store utvalget som finnes der ute, derfor har vi test kajakker som du kan prøve og bli overbevist om at din neste kajakk blir en Bliss-Stick kajakk.

Lengde: 203 cm
Brede: 66 cm
Vekt: 17 kg
Volum: 248 l
Produsenter
Vi Aksepterer
Del Produkt
Share on Facebook Share on Twitter
Social Networking
Facebook Twitter