JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Silva carry dry 23l
vanntett ryggsekk 23L
Ikke la vann, snø, sand eller støv stoppe deg fra å gå ut på eventyr. Den vanntette SILVA Carry Dry Ryggsekk med ventilerte skulderremmer gjør det enkelt å ta en avstikker og la tung ryggsekk med telt eller på basecamp.

Denne ultra-light tørr bag virkelig gjør rettferdighet til sitt navn. Den slitesterke, lette og quickdry 30D Cordura materiale gjør du forberedt på all slags vær situasjon. Akkurat som de andre SILVA Carry Dry Bags det er lett å stappe og tett med "roll og tett" system. Når den ikke er i bruk, bør du oppbevare den i liten pose som er knyttet til den og den tar opp minimalt med plass.

Den SILVA Carry Dry Backpack er tilgjengelig i to størrelser, 15 og 23 liter. Den minste har en ren design med ingen oppstyr, bare skulderstroppene og den lille lagring lomme knyttet til den. Jo større en har også en utvendig lomme som lukkes med glidelås og to sidelommer, perfekt for oppbevaring av hansker eller en ekstra kraft bar. Den reflekterende områdene bidra til økt synlighet i mørket.
Produsenter
Vi Aksepterer
Del Produkt
Share on Facebook Share on Twitter
Social Networking
Facebook Twitter